Ombygning og tilbygning
Drømmer du om at bygge om eller bygge til? Hos Kgs. Lyngby Tømrer og Snedkerfirma A/S har vi mere end 27 års erfaring i ombygningsarbejdet. Vi kan tilbyde at gennemføre ombygningen, ligesom vi også kan biddrage med ekspertise og erfaring allerede inden projektet påbegyndes. Vi medvirker glædeligt i idéfasen og tager gerne et indledende møde, hvor vi kan besigtige ejendommen inden vi tager kontakt til eventuelle samarbejdspartnere og kan præsentere et samlet tilbud.

 

Et personligt forløb
I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde et trygt forløb fra start til slut, hvor vi varetager alt fra planlægningen til udførelse af projektet. Men vi bestræber os også på at være fleksible og imødekommende overfor spændende idéer, så vi i fællesskab finder frem til en samlet løsning. For os er det mest afgørende, at du får oplevelsen af et trygt og fleksibelt forløb, og slutteligt står tilbage med et langtidsholdbart og kvalitetssikret resultat.

 

Kontakt
Vi står altid klar til at besvare spørgsmål om stort som småt og afgiver naturligvis glædeligt et uforpligtende tilbud. Tag endelig kontakt på tlf. +45 45 88 25 17 eller +45 20 80 25 17 og hør nærmere. Vi arbejder i hovedstadsområdet og på Sjælland.

Vi er medlem af Byg Garanti
-
din sikkerhed for et godt arbejde.

Kgs. Lyngby Tømrer- & Snedkerfirma A/S | Nybrovej 93 2820 Gentofte | Tlf: +45 45 88 25 17 eller +45 20 80 25 17 | sn@klts.dk
Top