Fra nystartet virksomhed til veletableret aktieselskab

Kgs. Lyngby Tømrer og Snedkerfirma A/S blev stiftet i 1993 af Steen Valeur Nissen som i dag fortsat driver virksomheden. Vi har siden været i en kontinuerlig udviklingsproces og blev i 2001 omdannet til et aktieselskab.

I løbet af de mere end 30 års arbejde har vi udført utallige opgaver for såvel private som erhvervsdrivende, hvilket har givet os dyrebar erfaring og medvirket til at nå det kvalitetsniveau som kendetegner vores arbejde i dag. Vi har siden starten været medlem af Dansk Byggeri, blev i 1996 medlem af Københavns Tømrerlaug og har siden 1997 støttet Verdensnaturfonden WWF.

Vi løser fortrinsvis tømrer- og snedkeropgaver, men har også en stor erfaring med at fungere som totalentreprenør på byggeprojekter. Derudover fungerer vi som konsulent på en række byggeprojekter, eksempelvis i forbindelse med køb af ny bolig, hvor vores erfaring kommer hus købere til gavn.

Vi er medlem af Byg Garanti
-
din sikkerhed for et godt arbejde.

Kgs. Lyngby Tømrer- & Snedkerfirma A/S | Nybrovej 93 2820 Gentofte | Tlf: +45 45 88 25 17 eller +45 20 80 25 17 | sn@klts.dk
Top