Nybyg
Går du og drømmer om at bygge nyt? Hos Kgs. Lyngby Tømrer og Snedkerfirma A/S fungerer vi som totalentreprenør og konsulent på en lang række nybygningsprojekter for både private og erhvervsdrivende. Vi har mere end 27 års erfaring i arbejdet og er derfor godt rustet til at fungere som tovholder på projektet. Som totalentreprenør lægger vi vægt på at arbejdet er veltilrettelagt og koordineret, så man undgår unødig forsinkelser i projektet.

 

Konsulent
Det er svært at overskue et omfattende byggeprojekt. Derfor stiller vi vores erfaring og ekspertise til rådighed og varetager i stigende grad konsulentopgaver for private. Som konsulent kan vi tilbyde dig tryghed i forløbet og sikre dig imod fordyrende fejl. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, for derefter at besigtige den håndværks tekniske del af dit byggeprojekt. Dermed får du en second opinion med mange års erfaring i branchen.

 

Kontakt
Fra værkstedet i Kgs. Lyngby / Gentofte dækker vi et stort område på Sjælland omfattende bl.a. hovedstadsområdet. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål eller med et uforpligtende tilbud på tlf. +45 45 88 25 17 eller +45 20 80 25 17.

Vi er medlem af Byg Garanti
-
din sikkerhed for et godt arbejde.

Kgs. Lyngby Tømrer- & Snedkerfirma A/S | Nybrovej 93 2820 Gentofte | Tlf: +45 45 88 25 17 eller +45 20 80 25 17 | sn@klts.dk
Top